Miroslav Škoro: “Korumpiranost obavještajaca osjetio sam na svojoj koži”

"Obavještajci te čudne organizacije razgovaraju s nekim ljudima po Osijeku i pokušavaju naći određene stvari iz moje prošlosti"


Kako prenosi Dnevnik.hr, predsjednički kandidat Miroslav Škoro u rodnom je Višnjevcu komentirao izjave aktualne predsjednice o korupciji u SOA-i i pokušao objasniti zašto bi pomilovao osuđenog ratnog zločinca Tomislava Merčepa.


– Skandalozno je da imamo ženu na čelu države koja svako malo nešto izjavi, pa onda 10 ili 15 ljudi drugi dan skupa s agencijama i medijima i s njom pegla to ne bi li objasnili što je ona htjela reći- rekao je Miroslav Škoro.
Kaže da je skandalozno i ono što je izjavila da je obavještajna agencija korumpirana, a što je on, tvrdi, osjetio na svojoj koži.

– To je vidljivo u zadnjih šest mjeseci otkako sam se usudio dirnuti u sustav. Moji politički takmaci pokušavaju diskreditirati mene i moju obitelj. Brojanje krvnih zrnaca i igranje paraobavještajne zajednice koja je očito korumpirana, da nešto dolazi preko srpskih opskurnih portala koji su pod kontrolom Vučića…meni je to degutantno- rekao je Škoro.

– Dok mi razgovaramo, obavještajci te čudne organizacije razgovaraju s nekim ljudima po Osijeku i pokušavaju naći određene stvari iz moje prošlosti- rekao je novinarima u rodnom Višnjevcu.
Pitao je predsjednicu otkad to zna, koga je obavijestila i zašto nikome nije rekla.

Objasnio je svoju izjavu da bi pomilovao Tomislava Merčepa, navodi Dnevnik.hr.

– Pomilovao bih Merčepa kao i svakog drugog zatvorenika za kojeg se steknu uvjeti. On je u teškom psihofizičkom stanju. Pomilovao bih i svakog drugog branitelja, čovjeka, jer je u pitanju humanitarna stvar. Trebalo bi mu pustiti da bude barem u kućnom pritvoru jer ne mislim da bismo trebali imati slučaj kakav smo već imali, da pustimo da mu se dogodi što se dogodilo pokojnom Đuri Brodarcu– objasnio je.
Na pitanje je li nakon te izjave dobio naklonost Steve Culeja, Škoro je rekao da Culejevu naklonost ima već duže vrijeme.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime