Jučer se bivši član NO Hajduka Ante Majić na svom Facebook profilu osvrnuo na izbore za NO Hajduka gdje je prozvao kandidata Miroslava Delića, zbog, kako on kaže kršenja članka 38. ZOS gdje stoji da član Nadzornog odbora ne smije biti član tijela nekog drugog nogometnog kluba.

Mi smo upitali Miroslava Delića za komentar čitave situacije.

– Gospodina Majića osobno ne poznajem, ali isto tako mislim da njegov istup nije usmjeren protiv mene već protiv udruge Naš Hajduk koja provodi natječaj. Stvari koje on navodi su potpuno promašene. Svi smo upoznati da se ne može biti u dva kluba koji se natječu u istom sportu, ali ja sam tek kandidat za NO Hajduka. Na izvršnom odboru NK Solin naveo sam da ću podnijeti ostavku na članstvo čak i prije prvog kruga izbora, što mi nije obveza, rekao je Miroslav Delić za Dalmacija Danas.

– Ne da nema nikakvih osnova za ono što gospodin Majić govori već je sve potpuno promašeno. Moje prijašnje iskustvo u izvršnom odboru jednog nogometnog kluba samo može biti prednost u nekom budućem članstvu Nadzornog Odbora, ako se za mene članovi Našeg Hajduka odluče, rekao je.

– Što se tiče formalnih stvari one su vrlo jasne i definirane zakonom. Žao mi je što dolazi do ovakvih istupa jer tijekom natječaja u kontaktu s predstavnicima Našeg Hajduka mogu samo reći da su to ljudi koji rade svoj posao stručno, odgovorno i pošteno. U svakom procesu postoje pokušaji diskreditiranja kandidata, ali svi očekuju, pa tako i ja, da se izabere najboljeg kandidata, a osobne ambicije i interese stavi sa strane, zaklučio je Delić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime