MINISTAR MARIĆ POPULARAN U SVIJETU Za sve je kriva majica u kojoj se cijepio: “Ja bih dala njemu da me cijepi”

Marić je sada postao hit i diljem svijeta, pogledajte komentare


Ministar financija Zdravko Marić (43) u četvrtak je privukao pozornost domaće javnosti kada se na na cijepljenju protiv koronavirusa pojavio u uskoj bijeloj majici koja je istaknula njegovo mišićavo tijelo, piše Nova TV.


Marić je sada postao hit i diljem svijeta, a o njemu su se raspisali na stranici Reddit. Nakon što je objavljena njegova fotografija s cijepljenja, dobila je više od 850 komentara i više od 19.000 reakcija.

“Kapetan Croatia?”, “K v*agu. Uz srpsku premijerku i ministra financija u Hrvatskoj, političari na Balkanu se čine zabavnima”, “Pitajte njega kako ostvariti kapitalnu dobit”, “S tim oružjem bi mogao biti ministar obrane”, “Ovo je idealno muško tijelo”, “Ja bih dala njemu da me cijepi”, “Poigrala bih se s njegovim financijama”, “Sačuvat ću ovu fotografiju”, “Ministar dobrih mišića”, “Voljela bih kada bi naša ekonomija izgledala kao njegovi mišići”, komentirali su.

“Možemo li Hrvatskoj dati bilo koga našega i dobiti njega zauzvrat?”, pitala je korisnica Reddita iz Grčke. Jedna žena iz Portugala se požalila da oni nikada nemaju takve ministre. Bilo je tu još niz komentara, a među njima i dosta onih u kojima korisnici ove stranice se šale da bi preselili u Hrvatsku samo zbog Marića. Njegova fotografija je poslužila kao dobra reklama za našu zemlju, ali i cijepljenje jer su komentatori iz cijelog svijeta.

Inače, ministar je zasjenio sve ostale članove Vlade na cijepljenju i na pitanja u srijedu je li ujutro radio sklekove imao je spreman odgovor. “Jutros nisam”, odgovorio je Marić novinarima sa osmijehom. “Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta”, dodao je.

Da je sportski tip, jasno govore njegove mišićave ruke i oblikovan torzo, ali i fotke iz prošlosti koje odaju da ima i istrenirane noge, kao i da mu nijedan sport nje stran.

Tako je već nekoliko puta fotografiran kako igra tenis, pokazao je i da je vješt u košarci te nogometu, a trčao je i na maratonu pa ne iznenađuje toliko što je ministar u tako dobroj formi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime