MINIRAO SVE OKO KUĆE U BRNAZAMA? Policija s psom češljala teren

Sam je nazvao policiju i izvijestio ih o ovome

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Sinj proveli kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom koji je prethodni dan oko 18:30 sati nazvao policiju i izvijestio da je sve oko svoje kuće na području Brnaza minirao te da nitko ne dolazi po njega.


Policijski službenici su odmah izišli i osigurali mjesto događaja gdje je zatečen i spomenuti. Pregled obiteljske kuće i drugih prostorija, kao i vanjske zone objekata obavili su specijalizirani policijski službenici Odjela protueksplozijske zaštite. U pregledu je korišten i službeni pas za detekciju eksploziva.

Nije pronađeno nikakvo  eksplozivno sredstvo kao ni druga sredstva koja bi mogla ugroziti život ljudi i oštetiti objekte.

Po obavljenom kriminalističkom istraživanju protiv 50-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Lažne uzbune.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Zasto ne napisete ime ote osobe koja vas je sve prevarila sa minam Dali je Hrvatski Branitelj radi nepravde sto mu se radi od vladara ili je cetnik iz devedesetih Mislim da je takozvani srbin cetnik kad mu ime necete da objavite., Da je Hrvat odma bi napisali njegovo ime i prezime Dakle po tome znamo sto je tko kod vas udbaskih novinarcica nepisnemih udbaske kopiladi.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime