Milanović: Poplava u Gunji je mačji kašalj prema ovom potresu

Osnivanje Stožera za uklanjanje posljedica potresa ocijenio je dobrim, ali i dodao kako je to trebalo napraviti prvi dan


Zoran Milanović je danas nakon što se cijepio protiv korone govorio o potresima u Petrinji te ih na upit novinara usporedio s poplavom u Gunji, javlja Index.


Osnivanje Stožera za uklanjanje posljedica potresa ocijenio je dobrim, ali i dodao kako je to trebalo napraviti prvi dan. Rekao je i da je stanje na terenu teško, ali nije kaotično.

Povukao je paralelu i s poplavama u Gunji ocijenivši kako su tamo okolnosti bile puno lakše, te da je ovdje riječ o puno većem području, potresi se ponavljaju pa zato treba imati toleranciju i razumijevanje.

‘Ne mogu ni ja sad pametovati, ovo što se sad događa je toliko različito od poplava, tamo smo imali provalu vode koja se počela povlačiti i nakon toga nije bilo naknadnih udara vide. Tamo je bilo moguće formirati kontejnersko naselje na licu mjesta i okolnosti su bile puno lakše. Ovo sad je teži posao jer se radi o puno većem broju ljudi, ljudi su razasuti na velikom području i potresi se nastavljaju.

Poplava u Gunji je mačji kašalj prema ovom potresu. Poplava se ne ponavlja, došla je otišla i mi smo se organizirali. Ovo je puno teže’, poručio je Milanović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime