Milanka Opačić napustila SDP: “Glasat ću za svaki prijedlog, neovisno od koga dolazio, koji je dobar za građane”

Nastavlja kao nezavisna zastupnica

Milanka Opačić u srijedu je objavila da je zatražila brisanje iz članstva SDP-a i da će svoj politički put nastaviti kao nezavisna saborska zastupnica.


Dosadašnja SDP-ova zastupnica u Hrvatskom saboru je, prije početka aktualnog prijepodneva, sazvala konferenciju za novinare na kojoj je objavila da će ubuduće glasati za svaki dobar zakonski prijedlog, bez obzira tko ga predložio, te će sačuvati socijaldemokratski identitet, javlja Dnevnik.hr.

“U ovih 28 godina dala sam svu svoju energiju i znanje. Kada smo bili u oporbi bili smo odgovorna oporba, nažalost mi smo danas marginalna oporbena stranka koja je privjesak svim manjim strankama i u svim aktivnostima trčimo za njima”, rekla je i nastavila govoriti o razlozima odlaska iz SDP-a.

“Osnovni razlog izlaska je zadnji četverosatni sastanak u kojem je bilo jasno da niti jedna niti druga strana nemaju volje da stranku izvuku iz krize. Radi se o parcijalnim interesima. Svaki moj daljnji ostanak je sudjelovanje u rastakanju stranke i ja to ne želim. Svojoj bivšoj stranci želim da se oporavi, da nađu nove ljude koji će je vratiti na ono što smo imali. Politički put nastavit ću kao nezavinsna zastupnica i glasat ću za svaki prijedlog, neovisno od koga dolazio, koji je dobar za građane”, rekla je Opačić na konferenciji za medije, piše Dnevnik.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime