Vinkovačka tvrtka ‘Pekar’ već se dugih trideset godina bavi proizvodnjom svježih i zamrznutih pekarskih i slastičarskih proizvoda. ‘Pekar’ je trenutačno među ‘top 10’ hrvatskih tvrtki u toj branši, a mjesečno proizvedu preko milijun kilograma pekarskih proizvoda. Usred raznovrsnog asortimana ukusnih proizvoda široke namjene, posebno se ističu somuni, slanci, bureci raznovrsnih slanih ili slatkih okusa, hambi peciva i krušne mrvice.

Sendvič smatramo jednim od omiljenih praktičnih jela čije varijacije mogu biti izrazito raznovrsne. Posebna pažnja se sve više pridodaje odabiru kvalitetnih namirnica, a kao ukusna zamjena za kruh i pecivo, somun sve češće postaje jedan od nezaobilaznih sastojaka sendviča.

Pekarov „SOMUN SENDVIČ“ je ručni rad i dostupan je u gramaži od 120 g, a u potpunosti je prilagođen i za veleprodaju i za maloprodaju. Bilo da se radi o trgovini, trgovačkom lancu, fast foodu, pečenjari ili bilo kojem dijelu HoReCa sektora, Pekarov je „ SOMUN SENDVIČ“ svojim prilagođenim pakiranjem dostupan i distribuiran širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Izuzetno dugotrajna svježina i bogat okus, uz vrlo jednostavnu pripremu i uspješno zadržanu vrhunsku kvalitetu, unatoč smrzavanju, predstavljaju bitne karakteristike ovog proizvoda. SOMUN SENDVIČ je smrznut i nije potrebna nikakva dodatna priprema već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od 30 do 60 minuta.
Proizvod „ SOMUN SENDVIČ“ zasigurno zadovoljava sve namjene i potrebe potrošača jer s lakoćom obogaćuje svaki sendvič, hot dog, kobasicu, kao i svaku drugu ukusnu kombinaciju.

Nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji, Tvrtka Pekar d.o.o. veliki naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost te je stoga i „SOMUN SENDVIČ“, kao i svi proizvodi, označen s Clean Label oznakom (ne sadrži e-brojeve) i Halal certifikatom, dok sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat.

Jedna od perjanica raznovrsnog i ukusnog asortimana su i KRUŠNE MRVICE.Donedavno su potrošači mogli kupiti krušne mrvice u svim pekarnicama i prodavaonicama, no uslijed promjena na pekarskom tržištu, kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe, krušne mrvice su postale izazov za proizvodnju i samim time sve manje dostupne na tržištu.

Proizvodnja krušnih mrvica koje se svakodnevno koriste u gotovo svim domaćinstvima i profesionalnim kuhinjama, pokazala se kao pravi izazov.
Kako bi zadovoljio potrebe tržišta, krajem 2017. godine PEKAR završava investicijski ciklus u novi pogon za proizvodnju krušnih mrvica kapaciteta preko 3 milijuna kilograma godišnje.

Danas se PEKAR može pohvaliti titulom najvećeg proizvođača krušnih mrvica u Hrvatskoj i šire, uslijed čega je pokrenut i novi investicijski ciklus za daljnje širenje kapaciteta. Dostupna su pakiranja od 200 g i 500 g, kao i ugostiteljska pakiranje od 5 KG i 20 kg, a rok trajanja je 12 mjeseci.
Također, postoji mogućnost i prilagođavanja karakteristika proizvoda poput primjerice granulacije mrvica.

Tvrtka Pekar d.o.o. nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji veliki naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost tako da su gotovo svi proizvodi označeni s Clean Label oznakom (ne sadrže e-brojeve), a Halal certifikatom su označeni svi. Sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat.

Proizvodi, u prilagođenim pakiranjima, distribuiraju se širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.

Već 30 godina s Vama!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime