MATE RIMAC U PROBLEMIMA: “Tražimo gotov objekt u koji se možemo useliti unutar par mjeseci”

"Na žalost, neke stvari u RH traju beskonačno" - napisao je na Facebook


Uspješni hrvatski poduzetnik Mate Rimac objavio je na Facebooku da već duže vrijeme pokušavaju riješiti prostor za širenje na području Zagrebačke županije, ali nikako da ga nađu.


Evo što je napisao na svojoj Facebook stranici.

– U Hrvatskoj je jako teško pronaći industrijske hale. Radimo na dugoročnom rješenju za nas (izgradnja Campusa od 100.000+ m2) ali nam do tada treba prostor za širenje. Gledamo razne opcije ali nismo još našli ono što nam odgovara.

Tražimo objekt u pristojnom stanju sa 15.000 – 30.000 m2 prostora u blizini Zagreba (Zagrebačka Županija) Tražimo gotov objekt u koji se možemo useliti unutar par mjeseci. *Ne zanima* nas zemljište. *Ne zanima* nas lokacija van Zagrebačke Županije. Molim da se ne javljate sa takvim stvarima.

Vjerojatno smo već prošli sve opcije i znam da su male šanse da postoji nešto za što ne znamo – no ipak se nadam da smo nešto previdjeli – kaže Mate Rimac, te nadodaje:

– Molim da se ozbiljni jave na moj mail: mate@(ostalo možete pogoditi) i marko.milecki@…
Da, jedva čekam da napravimo više taj Campus jer je ovaj stalni tetris sa prostorima užasna distrakcija i izvor neefikasnosti, ali na žalost, neke stvari u RH traju beskonačno – napisao je Rimac.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
3
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime