Marin Jakoliš suspendiran je na dvije utakmice zbog crvenog kartona u porazu od 2:1 protiv Slaven Belupa prošle nedjelje u Koprivnici.

Odlučio je tako disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer.

“Marin Jakoliš (Hajduk) zbog isključenja na utakmici Slaven Belupo-Hajduk (udaranje protivničkog igrača laktom u predjelu vrata i glave) kažnjen je zabranom igranja na dvije utakmice i novčanom kaznom od 5.000 kuna”, stoji na službenoj stranici 1. HNL.

Podsjetimo, u 57. minuti Jakoliš je dobio crveni karton samo dvije minute nakon ulaska u igru. Bio je to njegov debi za Hajduk. Hrvatski U-21 reprezentativac neoprezno je laktom udario Međimorca, a sudac Marko Matoc pokazao mu je izravni crveni karton.

– Mislim da je bilo smiješno što je naš igrač dobio crveni karton. Mi smo imali puno takvih situacija koje se ne sviraju, malo mi je sve to bilo čudno danas, ali pored svega toga, da smo bili pravi, mi tu utakmicu moramo pobijediti. Pođimo prije svega od nas, protivnik nije stvorio šanse da zabije dva gola – rekao je Hajdukov trener Damir Burić nakon utakmice.