Domaćin i generalni sponzor ovogodišnjeg petog izdanja prestižnog izbora World Top Model je Marina Frapa Resort Rogoznica.

Izbor će se održati u subotu 14. rujna sa početkom u 20 sati. World Top Model u Marini Frapa se organizira u predivnom ambijenu uz bazen gdje će posjetitelji imati priliku uživati u spektakularnom pogledu na cijelu Marinu Frapa. 15 ljepotica koje nam dolaze iz svih djelova Lijepe Naše će se natjecati za ovu prestižnu titulu, a pobjednica ide na svjetski izbor u Monte Carlo u prosincu ove godine. Osim u pogledu na ljepotice svi posjetitelji će imati prilike uživati u bogatom glazbenom programu i izvedbama: Antonije Šole, Davida Temelkova, Iggy-ja i Dore Škender.

Voditeljica programa će biti simpatična voditeljica sa CMC-a Elena Jung koja ujedno nosi titulu prve pratilje prvog održanog izbora World Top Model 2014. godine u Zagrebu.

Prošlogodišnje natjecanje se održalo na otoku Korčuli u centru za kulturu Korčula. Zanimljiva je činjenica da je na prošlogodišnjem izboru druga pratilja bila šibenčanka Marta Malenica iz modne agencije Leona te je upravo ona išla na prošlogodišnji svjetski izbor World Top Model zbog spriječenosti pobjednice i prve pratilje. Marta je na prošlogodišnjem svjetskom izboru ušla u izbor top 10. Ovogodišnji izbor se održava upravo u njenome rodnom kraju. Marta Malenica će biti jedan od mnogih posebnih gostiju na izboru World Top Model u subotu 14. rujna sa početkom u 20 sati u Marini Frapa Resort Rogoznica.

Ulaznice za World Top Model 2019 su u prodaji i mogu se kupiti na recepciji Marine Frapa svakim danom od 7 do 23 sati. Cijena ulaznice je 50 kn, a vrijedi za 2 osobe.