MAMIĆ OTKAZAO MILJEVIĆU: “Bolje je da nema branitelja kojeg obožava i voli, jer rezultat je – nula

Početak ovog suđenja do sada je odgođen čak šest puta


Zdravko Mamić otkazao je punomoć svom odvjetniku Veljku Miljeviću koji ga zastupa u oba sudska postupka za izvlačenje novca iz Dinama. I u onom za koji je na Županijskom sudu u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora i o kojem bi Vrhovni sud uskoro trebao dati drugostupanjski pravorijek, ali i u drugom koji nikako da počne, također na osječkom sudu, piše Jutarnji list.


Podsjetimo, početak tog suđenja do sada je odgođen čak šest puta, jer svaki put netko od sedmorice optuženih nije mogao doći na zakazanu raspravu. Najčešće zbog covida, a zadnji put je Mamićevog sina Marija, koji je također optužen, u Dubaiju ‘uhvatio’ išijas.

Novi pokušaj zakazan je za ponedjeljak 1. veljače, no kako sada stvari stoje i to će biti još jedan neuspješan pokušaj da ovo suđenje, u kojem se Zdravka Mamića i još šestoricu tereti da su iz Dinama izvukli 144 milijuna kuna, a klub oštetili za 200 milijuna kuna, napokon počne.

Naime, budući da je Mamić otkazao Miljeviću kao svom izabranom branitelju te o tome izvijestio Županijski sud u Osijeku pri čemu nije izabrao drugog branitelja, predsjednik ovog suda morao je, prema Zakonu o kaznenom postupku, Mamiću dodijeliti branitelja po službenoj dužnosti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime