Mali Spartanci se spremaju u pohod na zvijezde

Spartanske zvjezdice djeci predstavljaju veliku radost, nestrpljivo ih čekaju i pitaju kad će novo natjecanje

Kao i dosadašnjih godina, mali Spartanci imat će priliku tijekom godine osvajati Spartanske zvjezdice. Ukupno je pet zvjezdica, a natjecanje se održava svako dva mjeseca.


Projekt Spartanskih zvjezdica malim sportašima omogućava da ispolje svoj natjecateljski duh, no u poznatoj okolini, okruženi svojim trenerima i prijateljima s treninga. Na taj način lišeni su pritiska pred natjecanje, budući da djeca u ranoj dobi nisu dovoljno emotivno zrela da se nose s takvim pritiskom i očekivanjima.

Spartanske zvjezdice djeci predstavljaju veliku radost, nestrpljivo ih čekaju i pitaju kad će novo natjecanje te dobivenu diplomu i medalju ponosno pokazuju svojim roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima.

“Svi smo pobjednici!”

U Akademiji Sparta treninzi se održavaju kroz igru i zabavu pod motom “Svi smo pobjednici!” Naglasak je na višestranom skladnom psihomotoričkom razvoju kojemu se daje prednost pred rezultatima i postignućima. Takav pristup ne samo da otvara vrata kasnijim sportskim postignućima, nego i razvija navike zdravog života od ranog djetinjstva.Spartanci treniraju u novouređenim prostorijama na Pujankama koje u potpunosti zadovoljavaju sigurnosne standarde za rad s djecom. U isto vrijeme sve je šareno i veselo kako bi se djeca tu osjećala ugodno.

Ukoliko želite da i Vaše dijete isproba Spartanski trening, javite se treneru Nikoli na 099 292 2220.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime