Sunčani advent na Splitskoj rivi odlučio je za šetnju iskoristiti i gradonačelnik Makarske, Jure Brkan, koji nam je otkrio adventski program u svom gradu.

U Božićnom gradu neće nedostajati zabave, pa tako kroz naredni mjesec najavljuje veliki broj koncerata te razne kulturno-umjetničke manifestacije.
Za sve ljubitelje hrane i pića tu je brojna ugostiteljska i trgovačka ponuda, a oni najmlađi razveselit će se klizalištem i lunaparkom.

VEZANI SADRŽAJ:

ADVENT U MAKARSKOJ: Otvoren Božićni grad, organizatori pozvali sve da uživaju u jedinstvenoj čaroliji

– Ove godine slavimo 20. godišnjicu Božićnog grada koja se iz godine u godinu ponavlja kako bi našim građanima ovo božićno vrijeme bilo što veselije i zanimljivije, ali i kako bismo privukli turiste iz drugih krajeva. Ove godine novitet je Čarobna šuma u fratarskom đardinu koja je obogaćena milijunom lampica, stoga je prizor zaista vrijedan pažnje – navodi Brkan pozivajući sve da posjete Makarasku.

Kako doznajemo, nastup Danijele Martinović začinit će novogodišnji program, a svakim danom, sve do Sveta tri kralja, posjetitelji mogu uživati u raznolikom sadržaju gdje će svatko pronaći nešto za sebe.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime