Makarski gradonačelnik poziva: Slavimo 20. godišnjicu Božićnog grada, za Novu godinu pjeva Danijela Martinović

Makarski Božićni grad odavno je postao glavni zimski događaj biokovskog područja


Sunčani advent na Splitskoj rivi odlučio je za šetnju iskoristiti i gradonačelnik Makarske, Jure Brkan, koji nam je otkrio adventski program u svom gradu.


U Božićnom gradu neće nedostajati zabave, pa tako kroz naredni mjesec najavljuje veliki broj koncerata te razne kulturno-umjetničke manifestacije.
Za sve ljubitelje hrane i pića tu je brojna ugostiteljska i trgovačka ponuda, a oni najmlađi razveselit će se klizalištem i lunaparkom.

VEZANI SADRŽAJ:

ADVENT U MAKARSKOJ: Otvoren Božićni grad, organizatori pozvali sve da uživaju u jedinstvenoj čaroliji

– Ove godine slavimo 20. godišnjicu Božićnog grada koja se iz godine u godinu ponavlja kako bi našim građanima ovo božićno vrijeme bilo što veselije i zanimljivije, ali i kako bismo privukli turiste iz drugih krajeva. Ove godine novitet je Čarobna šuma u fratarskom đardinu koja je obogaćena milijunom lampica, stoga je prizor zaista vrijedan pažnje – navodi Brkan pozivajući sve da posjete Makarasku.Kako doznajemo, nastup Danijele Martinović začinit će novogodišnji program, a svakim danom, sve do Sveta tri kralja, posjetitelji mogu uživati u raznolikom sadržaju gdje će svatko pronaći nešto za sebe.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime