Službena primopredaja ključeva grada Solina održala se u utorak 12. veljače, kada je predsjednik Karnevalske udruge Cirimigini Damir Višić, od danas službeno dr. Višić, u zelenoj kuti s toplomjerom u ruci izmjerio gradonačelniku Daliboru Ninčeviću fibru od 45 C. Gradonačelnik Ninčević je primoran zbog svega se malo odmoriti te je zamolio dr. Višića da mu čuva blagajnu.

Dr. Višić je najavio da će za vrijeme vladavine čuvat pare, ali i srušit Dom zdravlja na Bilankuši i izgradit velebno zdanje psihijatrijskog odjela i rodilište gdje će se rađat najviše dice.

– Na psihijatriji će bit dobrog vina, a u rodilištu najbolje spize – poručio je dr. Višić i njegov glavni kuhar Ante Tešija.

Solinska mačkarana povorka veselja i smija održat će se u subotu 23. veljače s početkom u 15 sati. Povorka će se kretati od Doma zdravlja prema Pošti.

Pozivaju se Solinjanke, Solinjani i svi prijatelji na karnevalsku povorku kako bi se presudilo krnji, krivcu svih naših nevolja. Solinskoj povorci pridružit će se gosti iz Zadra, Nina, Čapljine, Slavonije…Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime