LUDILO ZVANO “SPLIĆANKE” TRESE GRAD “Gripe” su im premale?!

Tek što su najavile spektakularnu novogodišnju izvedbu 28. prosinca u maloj dvorani ŠC "Gripe" - ona je gotovo rasprodana


Nevjerojatna popularnost predstave “Splićanke” raste iz dana u dan. Tek što su najavile spektakularnu novogodišnju izvedbu 28. prosinca u maloj dvorani ŠC “Gripe” – ona je gotovo rasprodana!


Iako je predstavu dosad samo u Splitu pogledalo više od 13.000 splićana interes za predstavom i dalje raste a čini se da je kraj ove godine “Splićanke” zasluženo zauvijek upisao u popis onih kultnih predstava koje jednostavno morate pogledate.
Ponajprije im je dvorana matičnog kazališta GKM postala pretijesna, zatim su k’o od šale punile dvoranu Lora. Ovo ljeto na tvrđavi Gripe u sklopu festivala “Teatar pod zvijezdama” pogledalo ih je više od 700 ljudi ,a sad se čini da ni mala dvorana “Gripe” neće biti dovoljna za sve koji ovaj advent žele sebi pokloniti izlazak uz pregršt smijeha i zabave kojima “Splićanke” zrače.

Podsjetimo, “Splićanke” su u subotu u Bakra Steak & Pizza Baru najavile spektakularnu novogodišnju izvedbu najpopularnije splitske predstave posljednjeg desetljeća kao svoj konačni oproštaj od izvedbi u Splitu.
Kako saznajemo ova izvedba bit će po mnogočemu posebna za što će se pobrinuti “Splićanke” i Bakra Steak & Pizza Bar kao prijatelj kulture i kazališta GKM Split.

Očekuje nas dvorana pretvorena u pravi “Teatar” te impozantna bina od čak 80 kvadrata što pokazuje koliko se truda ulaže u ovu posebnu izvedbu.
Svoje ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan, pa i vikendom, od 16 do 20 sati (izuzev 25.12.) te online putem www.croatia-tickets.com

Cijena ulaznica za tribinu iznosi vrlo povoljnih 60 kn a za parter 80 kuna zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe – Pizzerie Lučac.
Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite već danas na 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice.

Ako vam nedostaje smijeha i dobre zabave povedite svoje društvo 28. 12. u 20 sati na Gripe i guštajte uz Splićanke jer čini se da će ovo biti najpopularniji izlazak ovog adventa u Splitu!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime