LIJEPA GESTA GK NESLANOVAC: „Nećemo dopustiti da neko dijete ostane bez poklona“

Gradski kotar Neslanovac ove godine se pobrinuo da svako dijete ovog kvarta ne ostane bez svog poklona, te apeliraju na roditelje koji su u nemogućnosti i teškoj financijskoj situaciji da im se obrate


Sveti Nikola zaštitnik je pomoraca i najmlađih. Generacije djece u jutarnjim satima 6. prosinca razvesele se, jer u svojoj čizmici dobiju raznolike poklone.


Međutim, nalazimo se u teškim vremenima epidemije. Mnoge obitelji uslijed toga imaju financijskih poteškoća te, nažalost brojni ne mogu svojoj djeci priuštiti poklone u čizmici.

Gradski kotar Neslanovac ove godine se pobrinuo da svako dijete ovog kotara ne ostane bez svog poklona, te apeliraju na roditelje koji su u nemogućnosti i teškoj financijskoj situaciji da im se obrate.

– Naša želja je  pomoći tim ljudima. Svi smo mi nekad bili djeca koja su se radovala darovima svetog Nikole – kazao nam je dopredsjednik GK Neslanovac Marjan Bašić.

“Ovim putem pozivamo i sve ostale kotareve u Gradu Splitu”

Ističe da će svi gradski vijećnici osobno donirati poklone roditeljima koji im se obrate putem njihove Facebook stranice ili e maila gradski.kotar.neslanovac@gmail.com.

– Nećemo dopustiti da neko dijete ostane bez poklona i veselja to jutro. Iz financijskih sredstava kotara kupit ćemo poklone  i vjerujem da ćemo tim činom razveseliti svu djecu našeg kotara – jasan je Bašić koji apelira na sve roditelje koji su u nemogućnosti kupiti poklone svojoj djeci da im se jave.– Ovim putem pozivamo i sve ostale kotareve u Gradu Splitu da se vode našim primjerom, te da na sličan način učine djeci radost i veselje u jutru svetog Nikole – zaključuje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
17
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime