Sedamdeset pijanih putnika divljalo je na Ryanairovom letu iz pakla od Manchestera do Zadra, piše britanski DailyMail.

Aneta Zukow, 24, i dečko, 32-godišnji Piotr Nesan, letjeli su od Manchestera do Zadra, a deseci turista uputili su se na festival Hard Island.

Prema njenim trvdnjama partijaneri su opustošili let od tri i pol sata koji je odgođen zbog toga što je posada imala problema sa putnicima čak i prije polijetanja. Na video snimkama može se vidjeti kako viču i pjevaju tijekom leta, prisiljavajući redare da pozovu policiju da ih privede u zračnoj luci. Povraćalo se po svima, neki su ležali onesviješteni, a neki se derali, pjevali i skakali, odbijajući poslušati posadu.

Opisala je to kao da je u ‘noćnom klubu bez glazbe’ i rekla da je policija u Hrvatskoj uhitila trojicu muškaraca nakon što je zrakoplov sletio.

“Bilo je to kao u džungli s divljim životinjama”, rekla je.– Bio je to pakao na zemlji. Bio je to najgori let u mom životu. Bilo je apsolutno strašno. Jedini način na koji to mogu opisati je da si u noćnom klubu bez glazbe 10.000 metara iznad zemlje. Vrištali su, pjevali i posada ih nije mogla smiriti. Bili su nekontrolirani. Nitko ih nije mogao smiriti. Bilo je posve neprihvatljivo. Svi su bili pijani. Posada u kabini prijetila je da će ih nekoliko puta baciti. Bili su životinje. Bilo je očito da su bili pijani kad su se ukrcali u zrakoplov. Nitko nije smio kupiti alkohol za cijeli let jer su bili tako pijani – prepričala je uzrujana putnica za DailyMail.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime