Punica poludila: “Molin, di si šeta, jesi li lud, tamo je super opasno. To je najopasniji kvart u Bogoti. Nikad više, nikad”.

Slegnija san ramenima, ka fol nisan ima pojma. Punica pogleda ćer, a ona isto ka i ja slegla ramenima, ovi moj luđak je tija, da je obeća nekin judima.

– Čuj nju, zbog obećanja izgubit glavu.

Je, tako je i bilo. Otiša san u taj zloglasni kvart. Živija san po favelama Brazila, sirotinjskim kvartovima Meksika, pa san konta da je sve to li la. Kažen ženi “ajde odvedi me tamo, ostani u autu, ja ću izać i snimit mrvu materijala i bižmo ća”.

Tako je i bilo. Prošlo sve glatko, ali mogla je bit katastrofa. Ovim kvartom u srid bilog dana je opasno hodat. Jako opasno. Autom se može proć. U sumrak, kad se vampiri bude je opasno i autom, a da ne govorin pjehe. Po noći je super ekstremo opasno tamo bit na bilo kakav način.

Budala ja uša u sumrak. Sniman iz auta pa se okuražin, sniman kraj auta vanka na kali pa se opet okuražin. Krenen hodat kalon i sniman se, a ono sivi automobil stane isprid mene. Trojica. Odma ih skužin, pripremali se za nasrtaj i pljačkanje. Šmugnen u auto, a čokolatoza po gasu. Prate nas, ne stajemo na semaforima. Odustaju prije zadnjeg semafora na izlazu u kvart. Odahnemo i produžimo dalje u sigurnost.Ne želin stvorit krivu sliku o Kolumbiji i Bogoti. Ta stigma Pabla Eskobara i kokaina mora prestat. Kolumbija ima puno više od toga. Međutim, morate bit oprezni dok hodate ili vozite ovon zemjon. Gerila se budi, karteli žive, siromasi i kriminalci vrebaju. Pravilo je jednostavno. Budi oprezan. Izbjegavaj mista di ima kurvi, dilera i ostalih krimosa. Izbjegavaj pokrajine di ima gerile. Ja nekako ne izbjegajen, al nemojte mojin stopama, jer ja san deboto munjen.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime