Na redakcijski e-mail (info@dalmacijadanas.hr) javila nam se uznemirena čitateljica koja je opisala što joj se dogodilo tijekom ponedjeljka.

“Jutros sam kupila manistru u Victe u Mravincima i dočekalo me ovo kad sam otvorila. Ovo je moje dijete trebalo jesti. Ali ovo nije prvi put u tom dućanu da sam doživjela da su im neki proizvodi pokvareni. Puding, jaja, sve sam to doživjela. Ovo nam je jedina trgovina i ogorčena sam” – kaže naša čitateljica.

Čitateljica dodaje da je na ambalaži istaknuto da je rok uporabe 2020. godina. Također kaže da je istu tjesteninu kupila njena susjeda i da je također bila pokvarena.

Upit o ovoj dojavi čitateljice uputili smo Victi, a odgovor ćemo objaviti po primitku.1 KOMENTAR

  1. Ta Victa je najgori ducan u koji san usla.Nazalost otvorija se u mom kvartu,ali vidim da ga vecina izbjegava.Nedavno udem,uzmem puder djecji i tamo stoji cijena pudera ,koja veze nema s tim.Dodem na blagajnu , duplo je veca cijena od te istaknute. Uzmem somat tbl za perilicu, nema istaknute cijene. Napisem prigovor i odgovore oni meni i ispricaju se uredno i kao to se nece vise ponovit,Pricekam ja 5 dana i ponovo udem i pogledam iste artikle I zamislite, nema istaknute cijene. Ja ponovo prigovor i oni opet da se nece ponovit bla bla. Udem ponovo nekidan i ispod ta dva artikla cijena uredna , a malo idem dalje , veze s ni sa cim nema.I pitam se ja, boje li se kontrole, boje li se kazne, jer to je kaznjivo. Nista mi nije jasno!!!! Sada idem u jedan mali studenac pored njih,i tu moram cekat po 10 minuta u redu, ali osoblje je ljubazno, cijene istaknute i radije tu cekam nego da u Victi gubim zivce.Najgore su organizirani definitivno!!!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime