Čarobni kutak Hrvatske, dalmatinski gastro dragulj Mali Ston ovog ožujka
priprema pravu poslasticu. Ova veličanstvena oaza okrunjena kamenim
zidinama, dolazak proljeća i razdoblja uživanja u morskim specijalitetima
obilježit će posebnom gastro pričom s potpisom jednog od najpoznatijih
hrvatskih chefova Davida Skoke i restorana Bota Šare, a za cjelokupnu
atmosferu pobrinut će se klapa Iskon.
Spoj najnovijih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama i
svjetski poznatim malostonskim morskim delicijama, obećava pravu rapsodiju
okusa koju nam pripremaju David Skoko i malostonska gastro obitelj Šare.
Domaća riblja jela
Nakon nedavno održane vrhunske tematske večere u zagrebačkom restoranu
Bota Šare, David Skoko nam 16. ožujka u istoimenom restoranu u Malom Stonu
s veseljem najavljuje poseban jadranski meni koji dolikuje čarobnom
malostonskom zaljevu.
Kuhinja Davida Skoke temelji se na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i
domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima,
David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo
gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina.
U vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni hrvatski chef.