Bloger Krule na svom Facebook profilu opisao je susret s bezobraznim vozačem koji je parkirao na mjesto rezervirano za osobe s invaliditetom. Kako je Krule to riješio pročitajte u nastavku:

Ima toga par dana… zaletio se ranom zorom do tržnice. Ulazim opelijanderom na napamet znani parking, motam volan ka profesionalni šofer fapa… molim Boga da ima mjesta na parkingu (nikad ga nema)… kad ono… eto jedno mjesto slobodno… uveselim se ka da sam vidio sisu Lidije Bačić (jebiga Lidija kad je tako)… ućeram ga i odvrnem ključ… ključ u ruci a opelijander i dalje radi (ovo serem).

Izašavši van iz avta, ugledam jedan izuzetno atraktivan, nadasve moderan i moćan Bentley, švicarskih tablica… parkiran na označenom mjestu za INVALIDE. Tad osjetih kako mi krenu šum u ušima… rekoh sam sebi “Netko nepoznat ti nabija tlak!”. Naravno, obišao sam cijeli Bentley u želji da nađem invalidsku naljepnicu, ali istu ne nađoh. Jebiga, tu mi šum u ušima preraste u stadionsko navijanje.

I tako… stojim… gledam parking… te fiat bravo… te neki pežo… te neka alfa majka te jebala… te lada niva… svi uredno parkirani… jedino ON… Bentley… ističe se ko govno u punču… ko kurac u sladoledu… jedino on vrišti “Ko mi što može!?”… i tu mi zamrači pred očima… krenem ga tražiti.

Tražio sam ga prvo po placi… kreten… naivac… mislio sam došao čovjek po meso… blitvu… krumpir… al ljudi koji voze takve aute imaju svoje ljude koji im kupuju meso krumpir i blitvu. Onda sam ušao u kafić… jedini na tržnici… znam gazdu kafića… znam i sve mušterije… nemalo puta sam se napio unjem… uđem unutra… obilazim prostorije… tražim ga… ne gazdu nego Bentlijevca… odjednom čujem:

– “Krule jebote, kao da nekog tražiš!?” – dobacuje čovjek, znamo se… reko:
– “I tražim… tražim ovog što je vlasnik ovog govna od auta što vrijedi pola milijuna kuna!” (U procjeni vrijednosti auta sam se zajeba, al to objašnjavam na kraju ovog teksta, ako uopće imate volje doći do kraja)

U birtiji bilo jedno 10tak ljudi… jedan digne ruku i kaže:

– Auto je moj!

Pomislih “Sad će biti što biti mora, kako god to završilo”… pa mu rekoh sljedeće:

– Vi ste ovo govno od pola milijuna kuna parkirali na invalidsko mjesto. Baš me zanima dal u Švicarskoj parkirate na mjestu za invalide? Parkirate moj kurac! Al faaaaaala draaaagom Bogu, imamo Hrvatsku, državu baš za ovakve ka vi… u kojoj možete raditi što god vas je volja pa čak parkirati i na mjestu za invalide… jer jeeeeebiga… zato služi Hrvatska, da se pokaže sila i raskoš… jer ko vama što može… jel tako???

Stoji on… nasmije se… reko:

– A koja je pička materina smiješna?

E tu se uozbiljio… čak vidno posramio… što mi bilo drago… jer mislio sam da će potegnut pištolj pa će biti u 24 sata “Snimio čitatelj, dobio 200 kuna”… al opet… sam sam sebi reka… ako krene, samo ga pojedi… i jebeš mi sve, ja bi ga pojeo. Stoji on, veli:

– Odmah ću maknut auto!

Reko:

– Još najbolje da nećeš!

Bogami… ode on i maknu auto

Prosla 2-3 dana, u jednoj drugoj birtiji mi priđe čovjek… kaže:

– Krule, čuo sam kad si prao onog lika, samo da ti kažem, nije mu auto pola milijuna kuna nego 2!

P.S. Isto tako… pred Lidlarom na Zametu… poručujem onom kretenu što je neki dan zauzeo 2 invalidska mjesta parkirajući ganjc novog pasata reg oznaka “RI-XYZ-PI”… u skladu sa zadnja 2 slova… Piiiička ti materina, ovo je mali grad, saznao sam da ti je auto službeni i to od jedne autokuće… taj dan sam te 15 minuta čekao kraj auta… drugi put ću ti lopatu zabit u haubu, mamu ti bahatu jebem!

Od kud mi lopata?
To će mu priopćiti ovi iz MUP-a al prvo kad im ja priznam.

Krule je u komentarima nastavio:

Molim bez ovih sranja RESPECT… LEGENDO… SVAKA ČAST… KRALJU… i te slične pičke materine…
Kad vidite kretena, jebite mu majku. Samo to


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime