Krenule prijave za 23. Torcida kup!

"Izvlačenje parova bit će 29. lipnja, a turnir će startati nekoliko dana poslije toga"

Pripreme za 23. Torcida kup u punom su jeku. Sada već kultni malonogometni turnir u Vukovarskoj ulici oduševljava odazivom – i prošle je godine održan sjajan kontinuitet s preko 150 prijavljenih ekipa, a organizatori se nadaju da će se tradicija nastaviti i ove godine.


– Prijave za ovogodišnji Torcida kup počele su danas. Uvjereni smo da nas čeka uzbudljivo malonogometno ljeto, kao i 22 dosad. Očekujemo velik broj prijavljenih ekipa, a svaka od njih nada se odličnom plasmanu. Izvlačenje parova bit će 29. lipnja, a turnir će startati nekoliko dana poslije toga. O svemu ćemo pravovremeno obavijestiti naše vjerne pratitelje. Drago nam je što ljudi već sad traže informacije o natjecanju i što prepoznaju Torcida kup kao najjači turnir ovoga tipa – rekao nam je Josip Radić, koordinator sportskoga dijela turnira.

Sve zainteresirane seniorske i veteranske ekipe do 29. 6. mogu se prijaviti na broj 097 689 1950, a izvlačenje parova je u 21 sat, ispod stare murve. U ždrijebu ni ove godine nema nositelja pa se sve ekipe s pravom mogu nadati zanimljivim okršajima već od prvoga kola.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0