– Istina je da je Slovenija proglasila kraj pandemije i da smo prema tome mi prva zemlje “korona free” u EU, ali to ne znači da se život vratio u normalu – kazali su nam iz poznate slovenske agencije KODA EVENTS.

Organizatori koncerata mnogih hrvatskih zvijezda kao što su Petar Grašo, 2 Cellos, Klape Šufit, Rišpet itd., kažu kako su još prošlog tjedna dobili plan završetka epidemioloških mjera prema kojima će se veliki koncerti moći organizirati tek od 1. siječnja 2021. godine.

– Stvarno smo pali u depresiju kad smo vidjeli da ćemo s normalnim radom započeti tek sljedeće godine. Što ćemo sa našim zaposlenicima, pitali su se. Iako je i slovenska vlada osigurala potpore za očuvanje radnih mjesta, to svakako nije dostatano za normalan život. A i ponestat će državi sredstava – rekli su.

Idućeg tjedna u Sloveniji sa radom počinju kazališta i kina. Naravno, uz sve potrebne epidemiološke mjere, no kad će npr. Grašo održati svoj odgođeni koncert koji je otkazan samo sat vremena prije početka 7. ožujka 2020. godine u Kopru, još se ne zna.

– Kraj pandemije u Sloveniji, nažalost ipak ne znači početak “normale” – zaključili su u KODA EVENTS agenciji.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime