Ljudima koji nas inspiriraju ili nam pomažu se često poželimo zahvaliti. Iako je i sama riječ hvala već dovoljna, ponekad je potreba tolika da se napravi i nešto veće. Tako je Stjepan Bedić, napravio lijepu gestu kojom se zahvalio svojim “idolima”.

Ovaj inženjer aeronautike, instruktor na avionima Boeing 737 i Learjet 75 i voditelj udruge Stellar (svojedobno slala eksperimente učenika u stratosferu) se sjetio Ante Radonića i Korada Korlevića koji su puno učinili za promociju svemirske tehnologije u Hrvatskoj. Bedić je iskoristio priliku da im se zahvali na originalan način.

Na papiru koji se koristi u ISS stanici posada je isprintala zahvalu (zato se vide neki podaci na poleđini) koja je fotografirana u Svemiru i poslana na objavu.

“Jedan dio prikazuje logo Tehničkog muzeja i hrvatsku zastavu, a drugi pozdrav g. Radoniću i g. Korleviću.” za Znano.st je rekao Stjepan Bedić i dodao “Mislim da se radi o modulu kupola, a vani se vidi svemirski brod Soyuz.”

Stjepan trenutno radi na pokretanju aviokompanije u Hrvatskoj, a i dalje vodi udrugu Stellar. Kaže kako se sjetio i svih ostalih ljudi koji rade u Tehničkom muzeju, ali ih nije bio u prilici spomenuti, neka mu ne zamjere.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime