Nakon remija u prvenstvu na Poljud, Hajduk i Osijek sastat će se ovog tjedna u Osijeku u četvrtfinalu kupa. Utakmica se igra u srijedu, a svoj osvrt na iduću utakmicu dao strateg Bijelih Željko Kopić.

– Analizirali smo prvenstvenu utakmicu, želje i volje nam nije nedostajalo, ali sama izvedba nije bila najbolja. Poremetio nas je taj primljeni gol i nažalost nismo uspjeli ranije zabiti gol pa nije bilo vremena za potpuni preokret. Što se tiče pristupa, nemam značajnijih primjedbi. Zoran je danas odradio lagani trening, pod nadzorom liječnika je. Vjerujem da će do srijede biti u opimalnom stanju – rekao je Kopić.

Novinare je zanimalo je li mu ovo najteži tjedan u karijeri te kako se nosi s pritiskom koji je pred njim.

– Svakako je zahtjevan. Ali kada sam dolazio, znao sam što me čeka, nije me ovo ništa iznenadilo. Koncentriran sam na momčad i siguran sam da možemo puno napraviti u Osijeku. – Koncentrirani smo na našu izvedbu. Svjestan sam da igračima nije lako, ali koncentracija mora biti na razini. Misli samo na terenu i moramo se odmaknuti od svega što nas okružuje osim igre – kazao je trener Bijelih.

Svjestan je da bi ispadanjem iz kluba moglo doći do novih “potresa”.

– Kada sam dolazio u klub, znao sam kakva je situacija. Hajduk sam po sebi nosi pritisak, a mi sve stvari želimo ostaviti po strani i napraviti sve da momčad bude prava i ostvari željeni rezultat. – zaključio je Kopić.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0