Novi trener Hajduka, Željko Kopić, debitirao s gostujuća tri boda.

Nakon pobjede u Puli istaknuo je da je ponosan na svoj igrače:

– Znali smo da je ovdje izuzetno teško igrati, apsolutno sam ponosan na dečke i način na koji su igrali. Odigrali smo odličnih 45 minuta, a nakon toga smo se trudili da zadržimo stabilnost i balans. Bili smo svjesni da će Istra u nastavku preuzeti rizik. Znam koliko je momcima bilo teško i u konačnici sam zadovoljan s osvojena tri boda. Istri čestitam na svemu što rade u teškim trenucima u kojima egzistiraju – kazao je Kopić.

Torcida je velik dio utakice izražavala nezadovoljstvo prema hajdukovcima igrače, a Kopić je poslao poruku navijačima:

– Slika mi je jasna i na nama je da igrom koju smo prikazali u prvom poluvremenu ljudima pokažemo da je to momčad koja se spremna bacati na glavu do razine koliko je to moguće. Želim da se takvim pristupom pokažemo svima koji Hajduk vole, te da smo spremni stvari okrenuti na bolje.

Na kraju je komentirao tijek utakmice:– Mi smo u prvom poluvremenu što se tiče energije, kvalitete i ideje odigrali sjajno. Kad bismo mogli na taj način odigrati svih 90 minuta, onda bi to izgledalo čak i vanrealno. Ovo je težak teren, Istra je kvalitetna momčad, gledali smo da uvođenjem Pešića dođemo do tranzicija da rezultat bude uvjerljiviji, ali nije ni realno da dominacija iz prvog poluvremena traje cijelu utakmicu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0