Komunikacijski stručnjak: “Kitarović i Milanović u drugom krugu, Škoro ima manjak političke inteligencije”

"Stručnjak tvri da Google trendovi pokazuju da su do sada Peović i Juričan bili nepoznati široj javnosti. Vjeruje da će njih dvoje uzeti dio glasova Zoranu Milanoviću"

Gost Newsrooma bio je komunikacijski stručnjak Zlatan Janković. Komentirao je jučerašnje sučeljavanje i Google trendove za vrijeme sučeljavanja.


Za jučerašnje sučeljavanje kaže kako je dobio dojam da svi kandidati igraju više sigurnu igru i ne žele su upustiti u izravnu komunikaciju gdje bi nešto moglo poći po krivu.

Smatra da bi birači više cijenili da je netko jučer pitao predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović što misli kada govori o korupciji u VSOA-i. Za nju pak smatra da je ona dobro odradila sučeljavanje jer je bilo i dosta komunikacijski agresivnih istupa prema njoj.

Za Miroslava Škoru kaže da je bio neprepoznatljiv. “Očekivao sam više od njega, oprostio sam mu čitanje na skupu u Lisinskom, ali sinoć se to nije smjelo dogoditi, glava mu je bila u papiru, bio je zbunjen i sam sebe je diskvalificirao iz ozbiljne utrke za drugi krug”, rekao je i misli da mu tradicionalni birači HDZ-a neće oprostiti kritiziranje HRT-a, javlja N1.

“Da je Franjo Tuđman danas živ on bi najviše kritizirao Škoru koji se okružio ljudima koje je prvi predsjednik detektirao kao ljude koji nanose štetu po međunarodno priznanje Republike Hrvatske što je i rekao 1992.”

Kada je riječ o virtualnom svijetu, kaže da Google trendovi pokazuju da su sinoć Katarina Peović i Dario Juričan imali par dobrih trenutaka jer su beskompromisni i ne žele se nikome dopasti, što si glavni kandidati ne mogu dopustiti.


Dodaje i da Google trendovi pokazuju da su do sada Peović i Juričan bili nepoznati široj javnosti. Vjeruje da će njih dvoje uzeti dio glasova Zoranu Milanoviću.

Janković vjeruje da će u drugi krug ući Grabar-Kitarović i Milanović jer su pokazali da su koplje iznad svih, dok je, kaže, Škoro pokazao da ima manjak političke inteligencije i da nije dobro provocirati unaprijed bez pokrića.Ostali su, smatra Janković, imali dobar trenutak i manje više iskoristili svoj prostor osim Škore, što odgovara i Milanoviću i Grabar-Kitarović. Za Škoru kaže da kad god je kriza ili neugodna pitanja da se on zatvara u desno radikalni politički bazen.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime