Kolinda Grabar Kitarović: “Predsjednica Republike Hrvatske ne komentira nepravomoćne presude”

Mamić je predsjednici organizirao proslavu rođendana 2015. godine, a bio je i donator u kampanji

Puno se pričalo o prijateljstvu danas nepravomoćno osuđenog Zdravka Mamića za kriminal u Dinamu i predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a poznato je da joj je on organizirao proslavu rođendana 2015. godine na kojoj ju je iznenadio tamburašima.


Novinari Indexa poslali su upit predsjednici kako komentira današnju presudu, kojom je organizator “raznih proslava i večera za nju” osuđen na šest godina i šest mjeseci.

-Predsjednica Republike Hrvatske ne komentira nepravomoćne presude – jedino je što su za Index odgovorili iz Ureda predsjednice.

Kolinda nikada nije bila pretjerano pričljiva kada je u pitanju Mamić i fešta koju je organizirao u čast njenog 47. rođendana. Nakon što je uporno odbijala komentirati tu proslavu, prije pola godine je u Dnevniku Nove TV izjavila da to nije bila jedina večera koju je Mamić za nju organizirao, piše Index.

-Gospodin Zdravko Mamić je organizirao razne večere za mene. Uopće ne razumijem u čemu je poanta ovoga i zašto uopće razgovaramo više o ovome. Tu apsolutno nema nikakvog sukoba interesa – rekla je tada Kolinda.

Mamić, s druge strane, nikada nije skrivao svoju opčinjenost predsjednicom, a svoju privrženost predsjednici demonstrirao je i novčanim donacijama za njenu kampanju.


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime