KOJE MJERE POPUŠTAJU? Vlada danas odlučuje

Na dnevnom redu sjednice je i odluka o donošenju Programa dodjele potpora male vrijednosti za sanaciju šteta od potresa poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije


U podne će se održati Sjednica Vlade RH. Premijer Andrej Plenković jučer je rekao da se u ovom trenutku razmišlja o nekoliko iskoraka koje će danas predstaviti na Vladi, piše N1 TV.


“U ovom trenutku razmišljamo, a u četvrtak ćemo u dogovoru sa Stožerom poslati određene signale, o dvije domene – ugostiteljstvo i sport”, rekao je Plenković za Novu TV. Dodao je kako je “na stolu” to da se kafićima i restoranima omogući coffee to go, kao i “još neke stvari” oko sporta.

Na dnevnom redu sjednice je i odluka o donošenju Programa dodjele potpora male vrijednosti za sanaciju šteta od potresa poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije, kao i zaključak u vezi naknade potraživanja za energiju isporučenu krajnjim kupcima iz kategorije kućanstvo na potresom pogođenim područjima društvu E.ON Hrvatska d.o.o.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime