KERUM “Koharević mi se požalio da mu Grubšić govori da mu smrdi iz usta, tad mi je prikipilo! To je rasna diskriminacija”

"Ja i Koharević nemamo žive veze. On je doša iz ekipe SDP-a, stavija ga je Baltazar, znači kotra mene je bio. Ali prije svega prihvaćam ljudskost i korektnost" - kazao je Kerum

Početkom lipnja Javnoj ustanovi za upravljanje park-šumom Marjan dogodila se značajna promjena, članovi Upravnog vijeća gotovo jednoglasno su prihvatili prijedlog predsjednika dr. Mirka Ruščića o smjeni dosadašnjeg ravnatelja Damira Grubšića.


POVEZANI SADRŽAJ:

Željko Kerum je tada to obrazložio riječima: “Nije me sluša”:

Za vrijeme današnjih predstavljanja izbornih lista HGS-a za IX. i X. izbornu jedinicu u Rogozici, novinari su Keruma pitali za komentar Grubšićeve smjene.

Kerum je za Grubšića rekao da je častan čovjek. Naglasio je da nije problem bio u tome da ga Grubšić nije “slušao”, nego da su se zaposlenici Javna ustanove bunili na njegovo postupanje.

– Govorio sam mu da s ljudima treba pametnije postupati – kazao je Kerum.

Kerum je onda otkrio poseban detalja zašto je Grubšić smijenjen.

– Poslao je Kohareviću e-mail “Di si smrade, smrdi ti iz usta”.Onda je to pojasnio u detalje:

– Ne može mu reć’ da mu smrdi iz usta. Ne možemo ponižavat ljude, to je rasna diskriminacija. Shvaćate? Nisan ja to to reka‘ nego on. To je rasna diskriminacija kad čoviku rečeš da mu smrdi iz usta. Nije on stoka, on je čovik. Ja govorin ono šta mislim. Vi možda mislite drugačije, ja to čoviku nikad ne bi reka. Ako ja osjetim da nekome smrdi iz usta, ja bi se maka. Ne bi govorio da mu smrdi iz usta, to nije pristojno ni ljudski.

Kad je mene Koharević nazva i reka da mu ovaj govori da mu smrdi iz usta, meni je prikipilo. Ne može se tako ponašat. Prvo, ja i Koharević nemamo žive veze. On je doša iz ekipe SDP-a, stavija ga je Baltazar, znači kotra mene je bio. Ali prije svega prihvaćam ljudskost i korektnost.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime