“NIJE ME SLUŠA” Kerum smijenio Grubšića: Novi šef JUPŠ Marjan donedavno radio u ‘F-caffeu’

Smjenu Grubšića i postavljanje Rančića za v.d. ravnatelja trebaju potvrditi gradski vijećnici kojima će Upravno vijeće uputiti prijedlog


U Javnoj ustanovi za upravljanje park-šumom Marjan dogodila se značajna promjena, članovi Upravnog vijeća gotovo jednoglasno su prihvatili prijedlog predsjednika dr. Mirka Ruščića o smjeni dosadašnjeg ravnatelja Damira Grubšića, piše Slobodna Dalmacija.


Također, na istom je zasjedanju izglasan prijedlog da na mjesto vršitelja dužnosti ravnatelja dođe Marinero Rančić, široj javnosti potpuno nepoznata osoba. Ostala su nakon sjednice dva upitnika.

Prvi je vezan uz pitanje koji je formalni razlog Grubšićeve smjene, a drugi uz “lik i djelo” novog čelnika gradske institucije koja se, prema “podjeli postizbornog plijena”, našla u kadrovskom “resoru” Kerumova HGS-a. Naime, stvarni razlog smjene za “Slobodnu” je kratko i jasno objasnio upravo Željko Kerum koji ga je postavio na ravnateljsko mjesto:

– Nije me sluša.

Prema podacima, Rančić je 30-godišnjak koji je završio Pravni fakultet. No, čini se da nema znatnijeg iskustva u struci jer je sve do nedavno radio u – kafiću.

Kako doznaje Slobodna, novi je “šef Marjana” radio kao voditelj u “F-caffeu” i restoranu u Turističkoj palači. Da je Marinero Rančić bio zaposlen kao voditelj u popularnom “F-u”, potvrdio je jedan od direktora Duje Kačunić, koji nije želio komentirati novonastalu situaciju oko Javne ustanove.Dakle, na čelo splitske institucije koja treba upravljati park-šumom, odlukom Upravnog vijeća, kojem je na čelu biolog dr. Mirko Ruščić (HDZ), dolazi neiskusni pravnik s iskustvom u ugostiteljstvu.

Smjenu Grubšića i postavljanje Rančića za v.d. ravnatelja trebaju potvrditi gradski vijećnici kojima će Upravno vijeće uputiti prijedlog. Rok u kojem se treba odabrati natječajem novog ravnatelja je godinu dana, a novi lokalni izbori su također za – godinu dana.Ostatak pročitajte ovdje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime