Kaštelanska pročelnica odlazi na visoku poziciju u Ministarstvo poljoprivrede

Sandra Zokić najdugovječnija je pročelnica za društvene djelatnosti u kaštelanskoj Gradskoj upravi


Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade, koja se održala ovog četvrtka, usvojen je niz kadrovskih promjena, a među ostalima, aktualna kaštelanska pročelnica za društvene djelatnosti Sandra Zokić imenovana je, po javnom natječaju, ravnateljicom Uprave za poljoprivredno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište.


Sandra Zokić najdugovječnija je pročelnica za društvene djelatnosti u kaštelanskoj Gradskoj upravi, jer je tu funkciju obnašala više od sedam godina tijekom kojih je donijela određene promjene u radu kaštelanskih udruga, ustanova i institucija, piše portal grada Kaštela.

– Mislim da sam kao pročelnica za društvene djelatnosti dala svoj maksimum i osjetila sam da je vrijeme za korak naprijed i nove izazove. Rad u Ministarstvu otvorit će nove mogućnosti i angažman na nekim drugim područjima, posebno u poljoprivredi i proizvodnji hrane, koje su važan dio današnjice, a u budućnosti će njihov značaj biti i veći.  Odlazak u Zagreb me raduje no Kaštela će i dalje biti moj grad, uz koji ću uvijek biti, a nadam se da ću moći i pomoći kada to zatreba – kazala nam je kratko pročelnica Zokić.

Na novu funkciju ravnateljice Uprave za poljoprivredno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište, na kojoj će biti prvi suradnik aktualnoj ministrici Mariji Vučković te rukovoditi timom stručnjaka, Zokić prelazi za približno pola mjeseca.

Kako se uskoro održavaju lokalni izbori, u Gradu trenutno neće biti raspisan natječaj za novog pročelnika, a gradonačelnik Denis Ivanović privremeno će imenovati vršitelja dužnosti pročelnika, koji će imati zahtjevan posao, nastaviti putem razvoja sporta, kulture, odgoja, obrazovanja i socijalne politike u Kaštelima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime