Gradonačelnik Denis Ivanović pozvao je stipendiste Grada Kaštela koji su prema konačnoj bodovnoj listi objavljenoj 19. prosinca, ostvarili pravo na stipendiju, da pristupe potpisivanju Ugovora o stipendiranju.

Potpisivanje ugovora je zakazano za 3. siječnja 2018. (srijeda), u 9 sati u zgradi kaštelanske Gradske uprave. Stipendisti koji su punoljetni dužni su pristupiti potpisivanju ugovora osobno ili po opunomoćeniku koji je kod javnog bilježnika ovjerio punomoć za potpisivanje Ugovora o stipendiranju.

Za maloljetnike je potpisivanju Ugovora o stipendiranju dužan pristupiti roditelj/skrbnik koji je potpisao i Prijavu za natječaj za dodjelu stipendije. Ii Grada mole da pri zaključivanju Ugovora stipendisti prilože Izjavu ovjerenu kod javnog bilježnika da osim stipendije Grada Kaštela ne prima drugu stipendiju (za maloljetne stipendiste izjavu daje roditelj/skrbnik koji potpisuje Ugovor).

U pozivu također stoji da bez dostavljanja izjave prilikom potpisivanja ugovora neće biti dopušteno njegovo potpisivanje.

Konačnu bodovnu listu pogledajte u priloženom dokumentu:

Odluka_o_utvrdivanju_Konacne_bodovne_liste_stipend

 
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0