Karavana bajkera velikog srca: Prodajom majica i rižota skupljali novac za beskućnike

U humanitarnoj karavani sudjeluje oko 150 bajkera, među kojima ima i članova Rotary klubova, a pridružili su im se i bajkeri iz šibenskog kluba Galeb i vodičkog Okita

Na šibenskoj rivi okupili su se jutros motoristi iz cijele Hrvatske te slovenskih, austrijskih i njemačkih Rotary klubova, sve u okviru humanitarne akcije ‘Rotary Moto rally 2017’.


– Pod sloganom Roto Moto okupili su se na inicijativu Rotary kluba Split plus i njihovog predsjednika Željana Rakele, motorista, putopisca, književnika i novinara, piše ŠibenikIn.

– S idejom da karavana dokatkne gradove u kojima postoje Rotary klubovi, krenuli smo jučer iz Varaždina, preko Zagreba, Karlovca, Rijeke, Zadra, Šibenika, a nastavljemo prema Kaštelima i Splitu – kazao je Velibor Krasić, član Rotary kluba Šibenik i član organizacijskog odbora moto susreta.

Kao svaka rotarijanska akcija i ova je humanitarnog karaktera, dodaje, pa su sredstva od prodaje majica i rižota na šibenskoj rivi namijenjena opremanju prenoćišta za beskućnike u okviru Caritasa.

U humanitarnoj karavani sudjeluje oko 150 bajkera, među kojima ima i članova Rotary klubova, a pridružili su im se i bajkeri iz šibenskog kluba Galeb i vodičkog Okita.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0