Lovestock Festival u Kaštel Lukšiću je jučer otvorio ABOP, zagrebački audiovizualni bend inspiriran Chicago house-om, Detroit technom i ostalim ranijim muzičkim žanrovima, a osim njih će u koncertnom dijelu festivala nastupiti sarajevska skupina Foxy Head, Grefran iz Bihaća, Punčke koji će održati svoj posljednji koncert u Hrvatskoj, a Senka Bulić još će se jednom preobraziti u veliku Patti Smith u svojoj predstavi/performansu „Dream of Life“.

Kaštelanski Woodstock se održava u centru Lukšića na prostorima Kulturnog centra, Novog parka i plaže Šhoulavy od 13. do 16. lipnja, cijeli program je besplatan!

Lito je i službeno započelo jučerašnjim otvorenjem 12. Festivala Mediteranskog Filma Split u ljetnom kinu Bačvice koji će do sljedeće subote, svaku večer nakon zadnje projekcije, otvoriti vrata svima željnim dobrog provoda. Večeras vas čeka DJ D-Gree sa afrobeat, funk i soul setom, sutra je na rasporedu DJ Freez koji će predstaviti ovogodišnji festival Lastovo Otok Glazbe dok nedjelja pripada Relji i volonterima.

Šumica”, “Šumica 2”, “Imam te“, “Cigareta”, “Nag“ i ostali hitovi iz 90-ih Ivane Banfić aka I Bee odjekivat će klubom Zenta, violinist Boris Time otvara koncertnu sezonu u Antique baru, Tropic predstavlja novi program Vremeplov…

Za one koji žele znati više - klik na link!

SPLIT

PETAK

SUBOTA

OKOLICA

PETAK

SUBOTA

NEDJELJA