Nakon 73 svakodnevna i besplatna koncerta na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija, manifestaciji Evo Ruke! je došao kraj, a za zadnji vikend će nastupiti Dreamers Band i Trio Trabacool dok je nedjelja rezervirana za koncert klasične glazbe uz svečanu dodjelu priznanja “Zlatni Grgur” za doprinos kulturnoj sceni grada Splita.

Svoju ljetnu sezonu zatvara i primoštenska Aurora – na binu se penje Alen Vitasović, u Vanille su u subotu tri dive hrv. glazbene scene – Zorica Kondža, Meri Cetinić i Jasna Zlokić koje će se tijekom dvosatne glazbene čarolije izmjenjivati sa svojim bezvremenskim hitovima uz koje su se zaljubljivale brojne generacije, a istu večer na tvrđavi Gripe će Hari Rončević, jedan od najpoznatijih hrvatskih kantautora čije pjesme već dugi niz godina osvajaju srca publike, u sklopu festivala „Teatar pod zvijezdama“ proslaviti 25 godina svoje bogate karijere.

Zbog najavljene kiše, zadnji ples na otočiću ljubavi Barbarincu se prebacuje u klub Judino drvo, a za zatvaranje su zaduženi Manipolato, Toni Juranović, Zookey i Miro.

KulaKula festival za kraj lita vodi vas natrag u garažu – Psihomodo Pop stiže u trogirsku Kulu Kamerlengo, a na rock spektaklu u nedjelju 8. rujna će im se pridružiti i riječke p**** Let 3!

SPLIT

PETAK

SUBOTANEDJELJA

  • Đardin: Evo Ruke! – koncert klasične glazbe

OKOLICA

PETAK

SUBOTA

NEDJELJA