Nakon nedavnog rasprodanog zagrebačkog koncerta, legendarna splitska punk-metal grupa Đubrivo će u klubu Judino Drvo večeras proslaviti 25. godišnjicu postojanja i 20. godišnjicu njihovog kultnog dema “Zašto sarma ne leti?“, kojeg će posebno za ovu prigodu odsvirati u cijelosti, a izvodit će i hitove iz kasnijeg dijela njihove duge i uspješne karijere.

Kultni Laibach će setom The Sound of Music večeras u zadarskom Arsenalu predstaviti najveće hitove iz svih stvaralačkih faza, među kojima su “Life Is Life“, “Resistance Is Futile“, “Now You Will Pay“, “Eurovision“, “The Whistleblowers” i reinterpretacije songova dua Rodgers & Hammerstein napravljenih za mjuzikl “Moje pjesme, moji snovi“.

Hodnik kluba Kocka će ugostiti zadnji ovosezonski Invite – domaćin Madezh dočekuje 3 mlada splitska DJ-a, Central 4 DJ-a i saxofonistu, Adriatic Social Club promo party za jedan od najpoznatijih međunarodnih glazbenih festivala koji se održava u srpnju u Tisnom – Love International Festival na kojem ćete moći osvojiti ulaznice..

SPLIT

PETAK

SUBOTA
NEDILJA

OKOLICA

PETAK

SUBOTAKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime