Kako da privatni iznajmljivači (optimalno) na svoj krov instaliraju fotonaponsku elektranu, uz poticaje Fonda

Besplatni webinar vezano za energetsku samostalnost i potpore Fonda za fotonapone za privatne iznajmljivače


HGK – Županijska komora Split obavještava članice svoje Sekcije Zajednice obiteljskog turizma ali i sve ostale zainteresirane da će se u četvrtak, 19. studenoga u 12,30 sati održati besplatni webinar na temu potpora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za postavljanje fotonaponske elektrane za registrirane obiteljske iznajmljivače.


Na webinaru će se detaljno objasniti optimalni model projektiranja, financiranja, instalacije i puštanja u pogon fotonaponske elektrane na privatnom objektu koji je kategoriziran za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu.

Cilj je webinara da svi sudionici, privatni iznajmljivači, dobiju u konačnici jasnu sliku cijeloga procesa te projekciju očekivanih troškova za svoj objekt.

Panelisti na webinaru će biti Vjeran Piršić, predsjednik udruge Eko Kvarner – moderator panela, Radovan Karabaić, direktor Elektrona d.o.o. i Nedo Pinezić, dantes.com.hr, turistička savjetovanja.

Više informacija i prijava za online seminar mogući su ovdje.

HGK – Županijska komora Split putem svoje Sekcije Zajednice obiteljskog turizma okuplja privatne iznajmljivače s područja Splitsko-dalmatinske županije te im je na raspolaganju za potrebne informacije vezano za poslovanje i unapređenje kvalitete ovog bitnog segmenta naše turističke ponude.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime