KAKAV ŠOK Pročitala je poruke s dečkovog mobitela. Iznenadila se što je u njima pisalo

Evo o čemu se radi

Jedna djevojka požalila se u anonimnom pismu terapeutkinji Deidre Sanders da se odnos nje i dečka naglo počeo raspadati kada su počeli živjeti zajedno.


“Tijekom prve godine veze imali smo odličan seks, ali čim smo počeli skupa živjeti, strasti je nestalo. Isprva sam pronalazila opravdanja za njega, jer je ostao bez posla i bio je u depresiji, ali onda sam otkrila da me više ne voli”, započela je.

“Kad se uselio k meni, prestao je inicirati seks i stalno je nalazio izgovore. Nije imao želje za seksom i pripisivala sam to njegovoj depresiji, ali onda sam postala sumnjičava i odlučila zaviriti u njegov mobitel.”

“Bilo je to kao da čitam zapis iz dnevnika. Pisao je da mu se više ne sviđam i da nije zaljubljen u mene. Napisao je da ne želi seks sa mnom, ali da još uvijek želi seks s drugim ženama. Također je rekao da se ne vidi kako provodi ostatak života sa mnom i da mrzi moje tetovaže, boju moje kose, pa čak i noge”, rekla je i dodala da je naglasio da je ona dobra osoba i da mu je teško prekinuti vezu.

“Znam da nisam smjela gledati njegov mobitel, ali slomilo me ono što sam pročitala. Osjećam se prazno”, zaključila je, prenosi Index.

Terapeutkinja joj je rekla da u njoj nikako nije problem i da bi trebala pronaći nekog tko će je znati cijeniti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
13
Hagić
0
Hmmm
4
Plač
7
Grrr
4
Molim?
7Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime