KADA NITKO NE MOŽE, TU JE NAŠA POLICIJA Muškarac s ubodnom ranom od noža prebačen u Split s odsječenog Hvara

Zadobio je ubodnu ranu u predjelu prsišta, a prema još neslužbenim informacijama, sve se događalo rano jutros oko 6:30

U nedjelju ujutro oko 9:45 iz Hitne medicinske pomoći u Jelsi zatražen je žurni prijevoz pacijenta (35) iz Jelse. Kako je zbog nevremena na moru Hvar odsječen od kopna, a medicinski helikopter zbog olujnih udara vjetra nije mogao poletjeti, nakon dojave policija je u Jelsu uputila službeno plovilo “Josip Jović” s posadom.


Policijski brod Josip Jović

Pacijent je oko 11:20 primljen na policijski brod te je prevezen u Split.

Kako nam je otkrila glasnogovornica splitske policije, Ana Čepić, policijska postaja Hvar dobila je informaciju da je liječnička pomoć pružena pacijentu.

Zasad se ne sumnja na kazneno djelo

– Prema dosad prikupljenim informacijama, do ozljede je navodno došlo jutros u obiteljskoj kući. Policiji je rečeno da je 35-godišnjak nešto rezao i da je pao na nož. Policija do ovog trenutka nije utvrdila elemente kaznenog djela, ali policijska postupanja su u tijeku. Prema prvim informacijama, na mjestu događaja ništa ne upućuje na postojanje kaznenog djela, ali policija će svoj dio posla obaviti do kraja – kazala nam je Čepić.

Stupanj ozljeda 35-godišnjaka još nije poznat. Zadobio je ubodnu ranu u predjelu prsišta, a prema još neslužbenim informacijama, sve se događalo rano jutros oko 6:30.

Vozilo Hitne pomoći čeka policijski brod u splitskoj gradskoj luci
Policijski brod stiže i predaje pacijenta Hitnoj pomoći

 


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime