Juričan preimenovao Trg Dražena Petrovića: “Olako se zaboravlja kako je Todorić uz janjetinu stvarao Hrvatsku”

"Kad ja postanem Predsjednik vratit ću Ivici Todoriću helikopter, ne samo za lov, nego i kako bi mogao do otoka Smokvice, odmoriti se od onog silnog trčanja po Londonu"


Predsjednički kandidat Dario Juričan odlučio je jednom od zagrebačkih trgova dodijeliti ime prema svom idolu.


“Hrvatski narode i oni drugi!

Ponosno sam danas podigao ploču s imenom Trga posvećenog mom velikom idolu, učitelju i meceni hrvatskog naroda, najvećem lovcu tovljenih srndaća od stoljeća 7. do danas – gospodinu Ivici Todoriću!

Za vrijeme njegove vladavine, Hrvatskom je tekao med i mlijeko, o čemu se u medijima uvijek s radošću pisalo. Svoje najbolje godine Ivica je ostavio na ručkovima kod Franje Tuđmana i da je igrao tenis, mogao je biti i premijer!

Danas pravosudne hijene proganjaju Todorića. Olako se zaboravlja kako je Ivica uz janjetinu stvarao Hrvatsku, a pod Sljemenom bagerima uklanjao planinske putove i cestu, sve kako bi napravio oku mili hotel Kulmer u kojem će Rusi moći napokon uživati.

Nadam se da će Ivica Todorić uskoro osnovati i Stranku strastvenog koruptivnog napretka, čiji bih i ja član rado bio budući da me njegov stari pajdo, rezač etiketa Milan Bandić, još uvijek nije primio u svoju stranku, iako sam pristupnicu za njegovu SRS BM 365 uredno potpisao još početkom listopada 2019. Kad ja postanem Predsjednik vratit ću Ivici Todoriću helikopter, ne samo za lov, nego i kako bi mogao do otoka Smokvice, odmoriti se od onog silnog trčanja po Londonu.

A ako ga oni nesretnici na sudu osude,Mi, Dario Juričan, milošću korumpiranog puka budući Predsjednik RH, poručujemo – Ivice, ne boj se, uz mene si siguran, pomilovanje ti ne gine!
Jer, da jednom nije bilo Ivice Todorića,tko bi još u Hrvatskoj čuo za Darija Juričana?
Kada postanem Predsjednik, Mi, Juričan pomilovati ćemo Ivicu Todorića, Zdravka Mamića, Miroslava Kutlu, Josipa Gucića, Dragu Tadića i Jozu Ćurkovića.

Sloboda svima, a ne samo njima!
Slava i vječna hvala Ivici Todoriću!
Dario Juričan, predsjednički kandidat”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime