Dario Juričan u trećoj epizodi svoga podcasta izvrijeđao Borisa Jokića kako je grobar kurikularne reforme.

Sigurno ste gledali dokumentarac Michaela Moorea o američkom školstvu. Ovaj filmski redatelj je uspoređivao školstvo europskih zemalja s onim u svojoj zemlji. Uočio je da u Finskoj krema društva radi u školama i da su djeca s manje obveza potentnija dati bolje rezultate, francuska djeca jedu zdravije od američke te je zabranjeno postavljati aparate za slatkiše i gazirane napitke u školama.

Mnoge je europske države usporedio s Amerikom, pa se tako čak i maloj Sloveniji divio. Hrvatsku nažalost nije posjetio. Zašto i bi, kada nam je školstvo kao i mnoge druge stvari, po mnogočemu u rasulu. O svemu tome govori tvorac kurikularne reforme Boris Jokić u svom gostovanju kod Darija Juričana.

Jokić tako Gradonačelniku svemira brutalno iskreno kazuje da naše političare nije briga da se školstvo dovede u korak s vremenom te kako je uštedio 3 milijuna kuna za vrijeme provođenja reformi i, pri tome, bio ismijan.

Izigrali su ga i lijevi desni, ali smatra da su naša djeca bez obzira veliki potencijal i u njima vidi svjetlo na kraju tunela. O čemu su još pričali i može li Hrvatska naprijed bez kvalitetnog školstva pogledajte u videu.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime