Hajdukovi prvotimci Ivan Dolček i Samuel Eduok predvođeni kapetanom Josipom Juranovićem nakon odrađenog popodnevnog treninga razveselili su svojim posjetom polaznike HNK Hajduk Summer Football School koji se održava na obližnjim terenima Otvorene škole.

Nešto više od četrdeset dječaka iz Hrvatske i inozemstva koji sudjeluju na drugom tjednu ljetne škole nešto više od pola sata trenirali su i učili od prvotimaca Bijelih, a potom su zajedno s njima odigrali i kratku utakmicu što je bio poseban doživljaj za sve polaznike.

– Stvarno sam sretan kada vidim koliko djece sudjeluje u ljetnoj školi, želim im svima poručiti da budu uporni, nastoje što bolje razvijati svoj talent i vještine i prije svega da uživaju u nogometu – kazao je Hajdukov kapetan Juranović nakon druženja s djecom.

Samuel Eduok nedavno je zabio svoj prvi pogodak za Hajduk, a djeca su ga sinoć s oduševljenjem dočekala kada se pojavio na njihovom treningu.

– Odličan je osjećaj bio pridružiti se mališanima na treningu, oni su budućnost, neka samo nastave ovako – dodao je Hajdukov napadač.

HNK Hajduk Summer Football School ušao je u završnicu drugog od pet tjedana. U drugom tjednu ljetne škole sudjeluje ukupno 45 polaznika, a prijave za treći tjedan su u tijeku. Sve informacije o prijavama na HNK Hajduk Summer Football School možete pronaći – OVDJE .