Josipu Ćuzeli nagrada za životno djelo Općine Tisno

Priznanja i zahvalnice dobitnicima su uručili predsjednik Općinskog vijeća Petar Jakovčev, načelnik Ivan Klarin i zamjenik načelnika Miljenko Meštrov


U Društvenom domu u Tisnom na svečanoj sjednici Općinskog vijeća obilježen je Dan Općine i blagdan sv. Martina. Priznanja i zahvalnice uz prigodan glazbeni program dobitnicima su uručili predsjednik Općinskog vijeća Petar Jakovčev, načelnik Ivan Klarin i zamjenik načelnika Miljenko Meštrov.


Zahvalnice Općine Tisno dodijeljene su Ani Mijat  za promicanje turizma i kulturnog života Betine, bračnom paru Lauri i Joeu Lilly za izniman volonterski rad i promicanje ekoloških aktivnosti u Tisnome i Barbari Pirija za promicanje Jezera putem društvenih mreža i aktivan rad u KUD-u Koledišće.

Priznanja Općine Tisno dodijeljena su Ivanici Kaleb – posthumno, za očuvanje klapskog i pučkog pjevanja u Tisnome, Krsti Reškovu – posthumno, za dugogodišnji nesebičan rad u izgradnji infrastrukture Dubrave kod Tisna, Andrei Mintaković za nesebičan društveni rad s djecom i umirovljenicima, Rozariju Vodanu za nesebičan doprinos pri izgradnji crkve Srca Isusova u Dubravi kod Tisna, Anti Stegiću za 50 godina uspješnog rada u turizmu, Vesni Brkić za dugogodišnji rad na očuvanju tradicijskih plesova i napjeva u Betini, Meliti Pavić za dugogodišnji doprinos pri očuvanju umjetničkog izričaja betinskih hacolov i tradicijskih plesova i napjeva u Betini, Valeriji Strunje za istaknuti volonterski rad s djecom u Župi Gospe od zdravlja u Jezerima.

Također, priznanja su dodijeljena i Frani Gabri za osvojeno treće mjesto u seniorskoj konkurenciji na Državnom veslačkom prvenstvu Hrvatske, Dominiku Obratovu i Adrianu Belakušiću za osvojeno prvo mjesto u dvojcu na pariće u juniorskoj konkurenciji na Državnom veslačkom prvenstvu  Hrvatske, Matei Obratov za postignute iznimne rezultate u ritmičkoj gimnastici te Bernardi Klarin za promociju Etno baštine Jezera, javlja Šibenski portal.rtl.hr.

Nagrada Općine Tisno u obliku plakete dodijeljena je Anti Crvelinu za 22 godine uspješnog vodstva vaterpolo kluba Tisno. Nagrada za životno djelo u obliku zlatnog grba Općine Tisno dodijeljena je Josipu Ćuzeli za očuvanje kulturne i povijesne baštine Općine Tisno.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime