Josip Radošević nakon pobjede nad Levskim: “Vjerujem da u Sofiju idemo po još jednu pobjedu i prolazak dalje”

Nakon završetka utakmice u Dugopolju, gdje je Hajduk pobijedio Levski s 1:0, pred novinare je stao mladi Hajdukovac Josip Radošević.


Kakav je vaš komentar na današnju pobjedu?

– Sigurno da je najbitnije da smo pobijedili. Završila je prva utakmica, a najteže je početi. Vjerujem da smo čitavo vrijeme imali kontrolu. Falio je taj drugi gol, ali bili smo jako blizu. Dominirali smo cijelu utakmicu. Vjerujem da idemo u Sofiju opet po pobjedu i prolazak dalje.

Bili ste blizu drugog gola, ali završilo je 1:0. Koliko će biti teško u uzvratu?

– Sigurno da bi trebalo ući ozbiljno kao i u ovu utakmicu. Vjerujem da ćemo opet dominirat kao i danas i da ćemo se kroz utakmicu dizat.

Levski je dobra momčad?


– Svaka momčad koja je u Europi ima svojih kvaliteta. Mi trebamo gledat sebe, svoje ciljeve, to ostvarivat kroz pobjede i ići dalje. Kako vam je bilo igrati u svom Dugopolju?
Pa sigurno da je atmosfera bila odlična, to ne treba ni spominjat. To nam je dodatni vjetar u leđa i nadam se da će nam ovakva biti svaka utakmica i da ćemo svi zajedno ići dalje.

Koliko će biti lakše igrati uzvrat bez publike?– Mi vidimo da nas naša publika vodi i sigurno nam nedostatak publike neće biti vjetar u leđa, ali vjerujem da ćemo opet maksimalno ozbiljno ući u utakmicu.

U nedjelju igrate u prvenstvu protiv Lokomotive. Je li vam ta utakmica došla u dobro vrijeme da se malo igrate i fali li utakmica?

– Najvažnije je da smo krenuli u Europu pozitivno. Želimo se sad kvalitetno odmoriti i pripremiti za sljedeću utakmicu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0