Joan Carrillo: “Svim ljudima koji su radili na gašenju vatre, uzvratit ćemo prolaskom u iduće pretkolo”

Hajduk drugu utakmicu s Levskim igra u četvrtak

Strateg Hajduka Joan Carrillo najavio je drugu utakmicu drugog pretkola Europske lige s bugarskim Levskim. Prije nogometa osvrnuo se na požare koji bukte oko Splita.


– Želim se zahvaliti u ime igrača i kluba volonterima, vatrogascima i Torcidi, koji su napravili sve da bi izgasili vatru. Uspjeli su obraniti naš grad Split. Od srca im zahvaljujemo. Bila je jučer jako loša situacija za momčad, ali nadam se da će nas to motivirati. Ponavljam, svim ljudima koji su radili na gašenju vatre, uzvratit će im tako da prođemo u sljedeće pretkolo. – kazao je Carrillo.

Pojasnio je kakav se Hajduk može očekivati u Sofiji.

– Imamo jasnu viziju da idemo na pobjedu. Jedan gol razlike je mala prednost. Mi smo momčad koja uvijek ide na pobjedu, bila bi velika greška da čuvamo rezultat. – rekao je.

Osvrnuo se i na raspored Bijelih.

– Svi problemi koji se javljaju tu su da se riješe. Kalendar je takav kakav je i ne možemo utjecati na to. Sve ovo što smo do sada dobro odradili, zaboravlja se kada krene utakmica protiv Levskog. Treba samo gledati kako proći dalje. – ističe Carrillo.


Na kraju se osvrnuo na protivnike i to što će se igrati pred praznim tribinama.

– Nismo sigurni da će Levski igrati napadački, ali to me nije ni briga. Ja znam da ćemo igrati tako, napadački. Nije bitno tko će igrati, Ohandza ili netko drugi, najbitnija je ideja i prolaz u drugo pretkolo. Dogovorili smo se sve što trebamo napraviti. Idemo na pobjedu bez obzira na sve.
Navikli smo igrati neke utakmice bez gledatelje, to neće biti nikakva nova stvar, iako volim da je dobar ambijent. Mislim da smo po tom pitanju imali sreću. U Dugopolju su naši navijači bili spektakularni i oni su nas odveli do pobjede. – zaključio je.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0