Na portalu smo često upozoravali na stanje ceste od raskrižja kod Stobreča do TTTS-a i dalje prema Korešnici. Stanje ceste preko TTTS-a i kroz TTTS je općenito loše, no posljednja dva mjeseca stanje je jednostavno – katastrofalno.

Rupe u asfaltu postale su i šire i dublje od pola metra! Osobito je problem kada padnu kiše pa se rupe i ne vide, što prijeti i vozačima i pješacima. Posljednjih dana javlja nam se puno čitatelja koji žive u okolici TTTS-a i koji ovu cestu moraju svakodnevno koristiti. Ljudi jednostavno ne vjeruju što se događa, a još manje vjeruju što se ne događa – tj. da nitko ne mari za ovaj problem i da se rupe ne saniraju.

Sudeći prema prizorima koje smo danas zatekli, bez obzira na imovinske odnose gdje se Grad spori s privatnim vlasnikom, počela je sanacija kritičnih točaka na ovoj “cesti”. Na terenu smo zatekli radnike splitskog Cestara koji su na nekoliko mjesta počeli sanirati najveće rupe unutar granica TTTS-a.

Ovaj zahvat bio je nužan da se ne uruši sva cesta na ovom području i predstavlja tek običnu vatrogasnu mjeru. Neka ozbiljnija i konkretnija mogla bi se još dugo čekati.

VEZANI SADRŽAJ:

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime