Je li ovo najbolji oglas za stan u Splitu ikad? U kvartu su dobra djeca, kisik je fin s Kozjaka, ptičice divno pjevaju

[POGLEDAJTE OVO] Netko je na Njuškalu oglasio prodaju stana u Splitu. Nikad se nitko nije tako potrudio

Od jučer se društvenim mrežama širi atraktivan oglas s Njuškala kojim netko vrlo kreativan pokušava prodati stan u Splitu. U želji da da pronađe kupca koji će u ovim nezgodnim vremenima dati 127 tisuća eura za njegovu nekretninu, čovjek se stvarno potrudio da istakne sve prednosti stana koji prodaje. Uz uobičajen popis sadržaja u okolici koji će biti na raspolaganju novom vlasniku, poput blizine škole, ljekarne i joga centra, sjetio se još nekih lokacijskih kvaliteta koje je odlučio istaknuti, piše Telegram.


Tako naglašava da je u blizini i pošta, a “poštari su kulturni i profesionalni”. U kvartovskom Kauflandu može se kupovati “strateški” ali i “delicijski”. Jedna od velikih atrakcija kvarta je to što je “izrazito napućen dobro odgojenom djecom koja se lijepo igraju u parku”, piše prodavač. Logično, park u kojem se zabavljaju tako krasna djeca ne može biti neka zapuštena šikara: njega “redovito održavaju parkovi i nasadi”, a “čitav okoliš se rapidno unaprjeđuje.”

Kante za smeće su se civilizirale

Ako je kvart tako lijep, zgrada u kojoj se nalazi stan ne može biti loša. “Portun i sandučići su fini i pristojni”, te postoji video nadzor i povoljan parking, piše prodavač. “Također su se civilizirale kante za smeće”, dodaje za potencijalne kupce koji su “ekološki orijentirani i osviješteni”.

Ustvrdivši da su kvart i zgrada sjajni, prodavač prelazi na glavnu atrakciju: sjajne karakteristike samoga stana. Orijentacija je idealna, tvrdi, “jer se fino provjetravanje jednostavno napravi iz spavaće sobe do balkona”. Kupac se barem dio godine ne mora plašiti udisanja smoga i ispušnih plinova iz prometa – zimi će uživati “fin osvježavajući kisik s Kozjaka”, naglašava prodavač, bez objašnjenja zašto se na dotok kisika ne može računati ostatak godine.

Ima sve od skloništa do zvjezdanog neba

Sudeći po napisanom, jedna od velikih prednosti stana je i to što nudi ponešto za svakoga, od romantičara do paranoika. Prvi s balkona mogu gledati zvijezde, dok će one sumnjičave prema kojekakvim zračenjima utješiti saznanje da ne moraju strepiti zbog repetitora u kvartu. Mirni su i oni koje brine mogućnost izbijanja termonuklearnog rata u kojem će netko projektilom naciljati Split: “Zgrada ima atomsko veliko sklonište, ako Vam to išta znači”, stoji u oglasu, piše Telegram.

Prodavač nudi i jedan savjet za buduće vlasnike: “Zatvorite prozore ako ste osjetljivi na dječju graju ponekad oko 11 ujutro i to je to. Inače ptičice jako lijepo pjevaju i u principu ovo je miran kvart”.Ima udicu i za rastući broj građana koje brinu potresi: “Ovo su daleko najkvalitetnije socijalističke gradnje u kojima se zna besprijekorna kvaliteta betona i konstrukcije”, opisuje nadahnuto. Ne zaboravlja ni one zabrinute zbog visokih računa: “Struja je oko 200 kuna za dvije rastrošne osobe”, ističe, pa se upušta u ozbiljno objašnjavanje tehničkih začkoljica pri grijanju i hlađenju stana. Inače, stan se nalazi u splitskom kvartu Ravne njive, ima 53 kvadrata i košta 127.000 eura, prenosi Telegram.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
31
Haha
78
Hagić
8
Hmmm
8
Plač
2
Grrr
1
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime