Jandroković: Netko iz HDZ-a je namjerno pustio te informacije, taj čovjek je priglup

"Postoje urednici i novinari koji su bliski s određenim političarima, to je jasno i o tome se ima pravo govoriti. Niste ni vi svete krave kao što nismo ni mi. Mislim da to ne bi trebao biti problem”


Predsjednik sabora Gordan Jandroković održao je presicu o sjednice Predsjedništva Hrvatskoga sabora s predsjednicima Klubova zastupnika na kojoj će se dogovarati dnevni red sabora, no mnogo je zanimljiviji dio u kojem Jandroković komentira informacije koje su procurile s jučerašnje sjednice Predsjedništva HDZ-a.


N1 prenosi navodnu izjavu Šuice: “Mediji pokušavaju srušiti HDZ, a da se to vidi i iz toga što ‘Banovinu zovu Banijom’”

Naime N1 je objavio, pozivajući se na izvore sa sjednice, da su HDZ-ovci raspravljali o tome je li Banovina ili Banija te da je Dubravka Šuica zaključila kako mediji podrivaju državu i HDZ jer područje pogođeno potresom nazivaju Banija.

“HDZ-ovac koji je pustio informacije sa sjednice Predsjedništva je politički priglup”

Jandroković kaže kako je informaciju o tome iz HDZ-a pustio netko tko je politički priglup, piše Index.

“Tu informaciju je očito pustio netko tko nije razumio o čemu smo govorili ili tko je, reći ću to, priglup, pa nije razumio o čemu smo mi tamo razgovarali. Taj netko je prešutio da je rasprava bila široka i da se javilo više ljudi za raspravu koja je bila normalna i demokratska, a ova teza o uroti je izmišljena i plasirana od nekog iz HDZ-a tko ili nije shvatio o čemu se radi ili je, ponavljam, politički priglup”, rekao je.

Na pitanje novinara N1 Hrvoja Krešića nije li mu problematično da povjerenica EU za demokraciju, Dubravka Šuica, govori takve stvari o podrivanju države od strane medija, kaže kako ne komentira sastanke predsjedništva. “Sastanke koji su zatvorenog tipa ne prepričavam. Bio bih nepristojan kada bih to prepričavao”, rekao je Jandroković

Krešić ga je pitao dijeli li on taj stav o podrivanju države od strane medija, a Jandroković je odgovorio kako ne može generalizirati. “Neću to činiti, ali da postoje urednici i novinari koji su bliski s određenim političarima, to je jasno i o tome se ima pravo govoriti. Niste ni vi svete krave kao što nismo ni mi. Mislim da to ne bi trebao biti problem”, zaključio je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime