U petak, 18. rujna u 19 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvara  se izložba Race for the Cure, koja donosi fotografije s istoimene utrke  koja se održala prošle godine po prvi put u Hrvatskoj, u Splitu u  organizaciji Županijske lige protiv raka Split.

Dokumentarni je to prikaz trke / šetnje za oboljele od raka dojke na kojoj je sudjelovalo 5000 građana.

Fotoklub Split bio je partner utrke, a članovi su bili službeni fotografi koji su bilježili momente na stazi koje ćete moći pogledati na izložbi do 26. rujna.

Tako ćete moći pogledati fotografije Žakline Antonijević, Jadrana Babića, Ivana Banovića, Zvonimira Barišina,Nenada Đurašinovića, Miroslava Lelasa, Roberta Pleška, Jelene Popić, Maje Prgomet i Milana Šabića.

Kadrovi iz zraka koji su snimili Ivan Banović i Robert Pleško prikazani su u video spotu diljem svijeta na programima mnogih televizijskih kuća.

Svi koji se pronađu na fotografijama moći će ih uzeti i ponijeti za uspomenu.

Ovogodišnji  Race for the cure Think pink, sukladno epidemiološkim mjerama, održat će se 25. 26. i 27. rujna virtualno, što je vrlo kreativno osmislila krovna organizacija Think Pink Europe. Prijavljujete se na internet platformi www.raceforthecure.eu

Trči ili šeta se individualno ili u timu  gdje kome odgovara – u prirodi, u gradu, na ulici, u uredu,… s prijateljima, susjedima, kolegama, roditeljima, partnerom… Moguće se prijaviti kao pojedinac. Moguće je formirati tim. Moguće se priključiti nekom timu. Trka ili
šetnja se može posvetiti nekoj osobi koja se bori s rakom ili nekoj organizaciji. Dodjeljuje im se virtualno – zlatna medalja pobjednika.

Za život, za zdravlje… Budimo podrška!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime